• KREAKATAU (map)
  • Putstraat 4
  • 3060 Korbeek-Dijle
  • BELGIUM
IMG_4280.jpg

Kundalini Yoga is de yoga van het bewustzijn. In Kundalini yoga ontwikkelen we ons bewustzijn om als mens ons hogere zelf te ervaren, onze ‘Sat Nam’, onze ware identiteit. Kundalini yoga ontwikkelt ook je creatieve potentieel en je gevoel van vreugde, zonder dat je daarvoor een ingewikkelde en niet-vol-te-houden levensstijl moet hebben.

Kundalini yoga wordt ook wel de ‘shortcut’ yoga genoemd omdat het zo snel en fundamenteel werkt. Je zal vrijwel onmiddellijk resultaat zien, voelen en ervaren in je leven. Het is daarom ook bij uitstek de ‘householders’ yoga: voor mensen die een gevuld leven hebben, werken, een gezin hebben, zorg dragen voor anderen, … kortom: het leven zoals het meestal is.

Kundalini yoga brengt je energieniveau op een hoger peil waardoor je hele wezen in lijn wordt gebracht met wie je werkelijk bent en je uiteindelijk wakkerder, bewuster wordt en gaat stralen. Na een kundalini yoga sessie voel je je fit en in staat om je dagelijkse uitdagingen met vernieuwde energie het hoofd te bieden.

Naast de lichamelijke effecten door het rekken van de spieren kan kundalini yoga inzicht geven in emotionele blokkades en angsten. Je wordt bewuster van je acties en de gevolgen ervan. Met deze inzichten kan je beter communiceren vanuit het hier en nu. Het is een snelle manier om je lichaam, geest en ziel op één lijn te krijgen en rust te vinden.

Verschillend van andere yogastijlen is dat we de les telkens starten en eindigen met een mantra. Elke les is ook anders doordat we telkens werken rond een specifiek thema. We hanteren wel een vaste lesopbouw: intunen - opwarming - een serie asana's (kriya) - relaxatie - meditatie en uittunen. 

Werkelijk iedereen kan aan Kundalini Yoga beginnen en de oefeningen worden altijd afgestemd op wat jij op dat moment kan!

De lessen gaan door op dinsdagavond van 20.00u tot 21.30u bij Kreakatau in Leuven, Putstraat 4, 3060 Korbeek-Dijle. Start vanaf 6 deelnemers.

DATA VOORJAAR 2018: 

Reeks 1 (9 lessen van januari tot voor de paasvakantie) = 16.01 - 23.01 - 6.02 - 20.02 - 27.02 - 6.03 - 13.03 - 20.03 - 27.03 = € 117

Reeks 2 (6 lessen na de paasvakantie) = 17.04 - 24.04 - 8.05 - 15.05 - 22.05 - 29.05 = € 78

Schrijf je voor beide reeksen samen in (15 lessen), dan betaal je € 180 ipv € 195.

Yogamatjes en kussens zijn aanwezig. Eventueel kan je een dekentje meebrengen voor tijdens de meditatie en wat water. Voor wie wil is er bij afloop heerlijke YogiTea :-).

IK WIL ME GRAAG INSCHRIJVEN.

ECWID