Start-To-Relax FB-afbeelding.png

Steeds minder mensen slagen erin om nog écht te ontspannen. In plaats van nu en dan te reloaden, blijven we het gaspedaal induwen. Tot ons lichaam vanzelf in shutdown gaat... Met alle gevolgen vandien...

Doe je lichaam & geest een plezier en leer opnieuw te ontspannen tijdens deze 8-delige reeks Relaxatietherapie!

Over de training?

Deze reeks geeft jou de tools om meer ontspanning in te bouwen in jouw dagelijkse leven en beroep. Want rust uitstralen en gecenterd zijn heeft een rechtstreekse invloed op je omgeving (je partner, je kinderen, je collega, je klant of patiënt,…).

We willen jou enerzijds leren begrijpen wat stress met je doet, hoe je in gelijk welke toekomstige situatie je lichaam en je gedachten kan beheersen en geven jou een inzicht in de voornaamste oorzaken en gevolgen van stress. Daarnaast reiken we jou een brede waaier aan praktisch toepasbare relaxatietechnieken die jou kunnen helpen om de mallemolen eventjes stop te zetten en bewust tijd te maken voor jezelf. Zo kan je zelf aanvoelen welke techniek(en) het best voor jou werkt!

Voor wie?

Iedereen die op zoek is naar tools om tot rust te komen, om te gaan met piekergedachten, stressvolle situaties of moeilijke emoties, is welkom. Je hebt geen ervaring of voorkennis nodig om deel te nemen. Relaxatietherapie kan baat hebben bij mensen met lichamelijke issues en is net zo goed geschikt voor personen met mentale issues  zoals angst- of paniekaanvallen, faalangst, PTSS (na trauma’s), agressiebeheersing, of slaapproblemen. Ook kunnen mensen met een burn-out hier erg gebaat bij zijn.

Praktisch?

Het gaat om  een 8-delige reeks van 2-wekelijkse sessies op woensdagen om 19u45 van telkens anderhalf uur (van 19u45 tot 21u15). Na afloop van de reeks zijn er nog 2 terugkomdagen (in juni en in augustus). Je kan de eerste les als proefles volgen, maar eigenlijk vormen de sessies samen een opbouwend geheel, dus het is aangewezen om de sessies allemaal samen te volgen. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 5 personen.

Je kan eventueel wat water meebrengen. Matjes , kussentjes en dekentjes zijn aanwezig. Draag best comfortabele kledij.

Tarieven?

De prijs voor de volledige reeks bedraagt € 140 en je krijgt hiervan een groot deel terugbetaald van de mutualiteit mits voorschrift (€ 98,28). Een losse les bedraagt € 20. Zowel losse lessen als de volledige reeks betaal je cash voorafgaand aan de les. 
De training wordt gegeven door Anja Szondi (Welzijnscoach, Yogadocente en Relaxatietherapeute) in samenwerking met Karen De Marie van De Praktijk Ternat (Kinesitherapeute en Relaxatietherapeute). 

Adres: De Praktijk Ternat – Gemeentehuisstraat 34 – 1740 Ternat

Inschrijven?

We vragen je om vooraf in te schrijven, want het aantal plaatsen is beperkt tot 8 personen. Wees er dus snel bij als je zeker wil zijn van een plekje. Stuur een mailtje naar anja.szondi@gmail.com, met als titel: START-TO-RELAX. 

Graag tot dan!

Karen & Anja

ECWID