KOM JIJ MEE HERBRONNEN IN DECEMBER?

Winterweekend Retreat @ Yogabee Domburg powered by VitaSense

Kom jij ook mee BOOSTEN tijdens ons BOOST! winterweekend retreat aan zee van 8-10 december 2017? Ontdek hoe gezonde voeding,  de juiste ademhaling, yoga, relaxatie en een goede nachtrust jou kunnen ondersteunen om energie, inspiratie, verwondering en mogelijkheden op te bouwen! Dit weekend staat volledig in het teken van jou en je gezondheid. Jij beslist waar jij zin in hebt en waar je wel of niet aan meedoet, alles mag en niets moet! December is de perfecte maand om het even wat rustiger aan te doen, naar binnen te keren en te kijken wat jij nodig hebt, zodat je enkele zaadjes kan planten voor het nieuwe jaar!

RUSTIG PLEKJE OP EEN GEWELDIGE LOCATIE

Het verblijf is volledig verzorgd, inclusief 2 overnachtingen in Yogabee, een sfeervolle gerestaureerde hoeve midden in de natuur en vlakbij het strand met wellnessfaciliteiten. Je hebt uitgebreid de tijd om te ontspannen in de sauna, lekker uit te waaien op het nabijgelegen strand, te zwemmen in het overdekt zwembad,  te shoppen in Domburg of gewoon te rusten, te lezen en alvast te reflecteren over jouw nieuwe zaadjes!  

GEZOND ETEN

Voeding is een belangrijk onderdeel van dit weekend. Kara zal met haar specialistische kennis over voeding jouw body & mind voeden met vegetarische meesterwerkjes. Er worden zoveel mogelijk biologische seizoensproducten gebruikt. Met veel groenten en kruiden en vrij van geraffineerde suikers en alcohol. We eten met z’n allen samen aan de lange tafel in de gezellige woonkeuken, met een prachtig uitzicht op de tuin.

RUIMTE VOOR NIEUWE ENERGIE, INSPIRATIE EN CREATIVITEIT

Verschillende interactieve workshops rond bewegen, ontspannen, gezond koken, ontstressen en slaap komen tijdens dit weekend aan bod. Doorheen de workshops zijn er ook verschillende yoga- en ademhalingssessies voorzien, passend bij het moment van de dag en geschikt voor iedereen. De lessen worden deels door Anja Szondi verzorgd en deels door haar goede vriendin Eva Manias uit Griekenland. Vanuit haar achtergrond als healthcoach, yogadocent en relaxatietherapeut is Anja de geknipte persoon om jou dit weekend de ingrediënten en tools aan te reiken die jou op weg helpen naar een gezonde levensstijl. Omdat Eva een onwaarschijnlijk warm en hartelijk persoon is, die met haar liefdevolle aandacht en guitige lach de wereld rond reist om yogales te geven, wou Anja er Eva absoluut bij hebben! Eva zal de groep in het Engels begeleiden.

ONTSPANNEN

Wanneer je er even helemaal uit bent en je laat verzorgen is het makkelijker om lekker te ontspannen. Het is ook heerlijk om dit weekend samen door te brengen met je partner, vriend(in), broer/zus, vader/moeder, zoon of dochter en even echt aandacht te hebben voor elkaar. Voor wie wil, is er ook massage en voetreflexologie voorzien. Wij zorgen overal voor, zodat jij heerlijk kan genieten!

Let wel, om een maximum aan kwaliteit te kunnen garanderen, zijn de plaatsen beperkt tot 12 deelnemers!

MEER INFO - INSCHRIJVINGEN - VOORSCHOT

www.vitasense.be/retreats

 

 

ECWID